Mediavahti mullo.net

19Jou/130

”Alkoholitarjoilu kielletään suositulla junareitillä: Matkustajien juominen lähti käsistä”

"Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt kieltää alkoholitarjoilun suositulla junareitillä kahden vuorokauden ajaksi kaikilla junavuoroilla Turun ja Helsingin välillä.

Aluehallintovirasto päätti peruuttaa Avecra Oy:n anniskeluluvan kahden vuorokauden ajaksi, koska luvanhaltija ei kykene valvomaan matkustajien omien alkoholijuomien nauttimista junien anniskelualueella.

Aluehallintoviraston alkoholitarkastajat suorittivat 16. marraskuuta Turun ja Pasilan välillä kulkeneessa IC2-junassa tarkastuksen, jonka aikana useiden seurueiden havaittiin nauttivan avoimesti omia alkoholijuomiaan junan anniskelualueella."

http://www.hs.fi/kotimaa/a1305762694796?jako=8fece6a868869ba16fe103458013016c

Klikkasin jutun auki lähinnä siksi, että halusin tietää, mikä on tämä suosittu junareitti. Opinpa kuitenkin siinä sivussa myös, mitä tarkoittaa käsistä lähtenyt juominen. Huomattavasti tärkeämpää informaatiota kuin esimerkiksi se, miten pitkäksi aikaa kielto langetettiin.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia