Mediavahti mullo.net

14Mar/131

Tilaisuus tekee

"Helsingin huumepoliisin päälliköä Jari Aarniota epäillään törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä ja törkeästä lahjuksen ottamisesta. Aarnio on otettu kiinni, kerrottiin kello 16 alkaneessa tiedotustilaisuudessa.

Syyttäjän mukaan esitutkinnassa on noussut esiin seikkoja, joiden perusteella on myös syytä epäillä "erään yhtiön toiminnassa" olleiden henkilöiden osalta lahjuksen antamista. Kyse on yksityisestä yhtiöstä, jolta valtion eri viranomaiset ovat tehneet hankintoja.

Syyttäjän mukaan Aarnion on syytä epäillä esteellisenä osallistuneen oman työnantajansa tekemiin hankintoihin ja niiden valmisteluun. Aarnion epäillään saaneen yhtiöstä etuuksia useaan otteeseen. Syyttäjä ei valota, minkä tyyppisistä ja arvoisista etuuksista on kyse."

http://yle.fi/uutiset/huumepoliisin_paallikko_otettu_kiinni_-_epaillaan_torkeasta_lahjuksen_ottamisesta/6930242

No tokihan huumeveikkojen kurmoottaminen on sen verran jaloa puuhaa, että sopii välillä vähän niistää ylimääräistä omaan taskuun. Ei kutsumusammatissakaan muuten jaksa.

"Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus myi oman käytetyn autonsa päiväksi työnantajalleen kesällä 2011, ilmenee Helsingin Sanomien selvityksestä. Myynti liittyy järjestelyyn, jossa Ailus sai työsuhdeautokseen avomallisen BMW:n tavallista nopeammalla aikataululla."

"Professori Voutilaisen mukaan julkista valtaa käyttävän Kevan pitää kilpailuttaa julkisesti yli 30 000 euron arvoiset hankinnat. Keva ei kuitenkaan tehnyt näin, kun se osti toimitusjohtajalleen avoauton."

http://www.hs.fi/talous/Keva+osti+johtajaltaan+auton+päiväksi/a1384151493217

Ai että, taidettiin olla toimitusjohtajapiireissä hieman kateellisia näin näppärästä junailusta. Kyllä toimitusjohtaja on aina palkkansa ansainnut.

"Helsingin Sanomat pyysi maanantaina Merja Ailukselta kommentteja siihen, miksi Keva ei näytä noudattaneen hankintalakia. Ailus ilmoitti viestintäjohtajansa välityksellä, ettei hänellä ole aikaa antaa kommentteja."

Eikö köyhälistöllä ole mitään parempaa tekemistä, kuin takertua tällaisiin pikkujuttuihin? Sitä paitsi Qatarissa on nyt eläkevakuutukset vaakalaudalla!

Kommentit (1) Paluuviitteet (0)
  1. Kuvasin nyt pellin ”takapuolta”. Etupuoli oli ihan musta ja pealnean sokerin peitossa. Hinkkasin site4 vimille4 ette4 saisin sokerin veke, mutta site4 je4i viele4 jonnin verran. Pite4e4 hankkia joku kunnon tere4sharja. Etupuoli saa je4e4de4kin mustaksi, mutta haluaisin sen edes puhtaaksi.Mun mieleste4 te4me4 takapuolikin oli aika veikee4!


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia