Mediavahti mullo.net

23Syy/130

”Halla-aho: Suomalaislasten etu on, ettei syyrialaislapsia vastaanoteta”

Sitä toivoisi verorahoillaan saavan uutisointia, joka edes yrittää näyttää neutraalilta.

"Kysymykseen, tarkoittaako tämä sitä, että suomalaislasten etu olisi, ettei syyrialaislapsia vastaanoteta, Halla-aho vastaa.

– No jos sen haluaa noin muotoilla."

http://yle.fi/uutiset/halla-aho_suomalaislasten_etu_on_ettei_syyrialaislapsia_vastaanoteta/6843833

Eli toisin kuin otsikko antaa ymmärtää, Halla-aho ei näin sanonut. Toimittaja itse halusi asian tähän muotoon pukea. Olethan sinäkin jo lakannut pahoinpitelemästä lastasi?

"Syyrian pakolaisleireillä tungeksii jo yli kaksi miljoonaa ihmistä, lapsia heistä on miljoona. Hallitus päätti ottaa Suomeen 500 pakolaista."

500 ihmistä kahdesta miljoonasta on muuten 0,025 prosenttia.

"Lisärahaa pakolaisiin tarvitaan ensi vuonna puolitoista miljoonaa euroa. Summa on sattumalta sama, minkä verran perussuomalaiset ovat upottaneet valtion maksamia puoluetukirahoja hulppeaan puoluetoimistoonsa Helsingin keskustassa."

Maaginen yhteensattuma, kuinka pulpahtikaan toimittajan mieleen. Joku voisi tietty kysyä, mitä tekemistä perussuomalaisten puoluetukirahoilla on pakolaisasian kanssa.

"Pakolaisten vastaanotolla Eurooppaan ei ole Halla-ahon mielestä mitään merkitystä. Sillä paikataan vain huonoa omaatuntoa."

Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan, kun vaan uskaltaa ääneen sanoa. Kokonaisia kansoja ei voi siirtää turvaan hyvinvointivaltioihin. Sen jälkeen ei enää olisi hyvinvointivaltioita. Jos pelastamme kourallisen miljoonista, emmekö samalla jätä kaikki loput kuolemaan kurjuuteensa?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia