Mediavahti mullo.net

12Syy/130

Nuoret kapinalliset

"- Nuorten Liitto on piikki kokoomuksen lihassa, tällä kertaa se on hieman syvempi piikki kuin aikaisempina vuosina."

"- Puoluekokouksen päätökset tai eduskuntaryhmän päätökset ovat ne, jotka viime kädessä ratkaisevat puolueen linjan. Nuorisojärjestön näkemykset ovat vain aineistoa tätä keskustelua varten, Sasi painottaa."

 http://yle.fi/uutiset/sasi_nuorten_liitto_on_piikki_kokoomuksen_lihassa_-_mutta_keskustelua_tarvitaan/6823621

Olen usein ihmetellyt, mitä virkaa on järjestöllä, jonka "aineisto" sivuutetaan olankohautuksella kerta toisensa jälkeen. Kuka sellaiseen haluaa kuulua?

"- Nuoret keksivät mielestään uusia ideoita ja esittävät niitä. He näkevät maailman aika usein mustavalkoisena. Jokainen puolue tarvitsee keskustelua ja tulevaisuusajattelua, tässä suhteessa keskustelusta on hyötyä, Sasi sanoo."

"Sasi ei halua, että emopuolue sanoutuisi kokonaan irti nuorisojärjestöstä. Osa näkemyksistä on samoja, osa taas kaukana emopuolueen näkemyksistä."

"- Tämä meni kyllä hieman överiksi eli ylitse. Ulostulot julkisuuden vuoksi ovat sinänsä ymmärrettäviä, mutta aika tarkkaan pitäisi harkita sitä, että mitä sanotaan."

Eli on kiva, että tulee uusia ideoita ja syntyy keskustelua, mutta ei nyt silleen kuitenkaan ihan aikuisten oikeesti, eikä liian kovaan ääneen.

"- Tavoiteohjelmastahan tässä on kysymys ja siellä voi olla reippaita ajatuksia. Jos niitä esitetään, ne pitäisi perustella erittäin hyvin ja miettiä poliittista todellisuutta jonkin verran enemmän kuin mitä nyt on tehty, Sasi huomauttaa."

Palan halusta kuulla Kimmon määritelmän "poliittiselle todellisuudelle".

"Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) ei ole vielä päättänyt, aikooko hän ottaa puhutteluun kokoomusnuorten puheenjohtajan Susanna Kosken."

"Katainen kuittasi Kokoomusnuorten linjaukset radikaalina ajatteluna, jota on historian varrella ollut kaikkien puolueiden nuorisojärjestöissä.

- Yleensä pöllöimmät ideat karsiutuvat kyllä matkan varrella."

http://yle.fi/uutiset/katainen_kiinassa_kokoomus_eri_mielta_kuin_nuorisojarjesto_-_puhuttelusta_ei_viela_paatosta/6824952

Ilmeisesti nuorisojärjestön tehtävä on siis ainoastaan opettaa nöyrtymään puolueen johdon oikeiden mielipiteiden edessä. Veikeää tuo politiikka.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia