Mediavahti mullo.net

20Kes/130

”Maahanmuutto kasvatti Suomen tuloja”

"Tuoreen OECD:n tutkimuksen mukaan maahanmuutto kasvatti vuonna 2011 julkisen sektorin tuloja summalla, joka vastaa 0,16 prosenttia bruttokansantuotteesta. Summassa on mukana myös maahanmuuttajien eläkkeet."

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/06/17/maahanmuutto-kasvatti-suomen-tuloja/20138507/12?&n=19

Ei paljon virheellisemmin voisi tästäkään tutkimuksesta uutisoida. Juttua on ilmeisesti rynnätty kirjoittamaan heti ensimmäisen silmiin osuneen graafin lukujen perusteella ymmärtämättä lainkaan, mitä niillä edes tarkoitetaan.

0,16 prosenttiin päädytään ainoastaan, jos sopivasti unohdetaan iso osa julkisista menoista. Jos mukaan otetaan kaikki julkiset menot puolustusmenoja lukuunottamatta, tuloksena onkin -0,13 prosenttia. Hups, eikö me tienattukaan maahanmuutolla?

Julkaisua voi jokainen pällistellä itse:

http://www.keepeek.com/Digital-Asset-Management/oecd/social-issues-migration-health/international-migration-outlook-2013_migr_outlook-2013-en

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia