Mediavahti mullo.net

12Kes/130

Simputusta

"Lapin käräjäoikeus tuomitsi tiistaina Sodankylän jääkäriprikaatissa palvelleen upseerikokelaan sakkoihin viime lokakuussa tapahtuneesta simputuksesta.

Upseerikokelas oli ottanut varusmiehen vuodevaatteet kokonaan pois tämän sängystä, kun vuode oli virheellisesti sijattu, eli niin sanotusti räjäyttänyt vuoteen.

Tällainen on kiellettyä Sodankylän jääkäriprikaatin ohjeissa, jotka koskevat kiusaamista ja simputusta. Upseerikokelas tuomittiin palvelusrikoksesta 20 päiväsakkoon, eli hän joutuu maksamaan yhteensä 120 euroa."

http://yle.fi/uutiset/varusmiehen_sangyn_rajayttaminen_toi_sakkotuomion/6683860

Jokainen intin käynyt tietää, millaista pelleilyä se touhu välillä on. Tehdään miehistä poikia. Silti pistää hieman hymyilyttämään, että joku on tosissaan viitsinyt valittaa moisesta. Toisaalta taas ymmärrän hyvin, että joku on valittanut ihan vaan periaatteesta. Simputuksen ja muun hölmöilyn vähentäminen säännöin on hyvä tavoite. Millaista esimerkkiä ja johtamisen moraalia näyttää upseerikokelas, joka ei itse noudata annettuja ohjeita?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia