Mediavahti mullo.net

22Tou/130

Riehuvat maahanmuuttajat

Montako yötä maahanmuuttajien pitää riehua, ennen kuin mediakin saa viimein puhua riehuvista maahanmuuttajista?

"Tukholman esikaupunkialueella jo kolmatta yötä riehuneet nuorisomellakat laajenivat keskiviikon-vastaisena yönä jälleen uusille alueille. Husbystä alkunsa saaneet kahakat levisivät noin kymmeneen kaupunginosaan.

Poliisi otti yön aikana kiinni kahdeksan henkilöä. Heitä epäillään mm. murhapoltosta, vahingonteosta ja valmistautumisesta törkeään pahoinpitelyyn. Nuoret sytyttivät lukuisia tulipaloja, rikkoivat omaisuutta ja kivittivät poliiseja ja paloja sammuttamaan tulleita palomiehiä. Toisin kuin aikaisempina öinä, yksikään poliisi ei vahingoittunut."

"Nuorisojoukot ovat rähinöineet mm. Rinkebyn, Tenstan ja Kistan kaupunginosissa, jotka ovat tunnettuja siitä, että maahanmuuttajien osuus asujaimistosta on suuri. Esimerkiksi Rinkebyn asukkaista noin 90 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia, kertoo Ylen Tukholman-kirjeenvaihtaja Jyrki Hara."

http://yle.fi/uutiset/tukholman_maahanmuuttajalahiot_liekeissa_-_sosiaalipolitiikka_koetuksella/6653241

Kolme.

Bonuksena videolinkki Lontoon Woolwichista.

http://vimeo.com/66751726

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia