Mediavahti mullo.net

15Tou/131

”Tamperelaiset tahtovat säilyttää tavara-asemansa”

"Ratapihankadun vanhan tavara-aseman purkamista vastustetaan tampereella laajalti. Asemakaavaehdotuksen esilläoloaikana rakennuksen purkamista ehdottavasta asemakaavasta jätettiin yli 140 muistutusta, joista iso osa oli purkamista vastaan."

http://yle.fi/uutiset/tamperelaiset_tahtovat_sailyttaa_tavara-asemansa/6643338

Minä en ole yksi heistä. Okei, asema on yli satavuotias, mutta entä sitten? Mitä se historiallinen arvo käytännössä on, mitä sillä tekee? Ilmeisesti rakennukselle ei ole tähänkään mennessä keksitty mitään järkevää käyttöä. Rumakin tuo mörskä kaiken lisäksi on. Käytännössä ratapihojen ympäristöt useimmiten ovat masentavaa aluetta, oli kupeessa pystyssä mitä hyvänsä.

Kuka menettää ja mitä, jos tilalle rakennetaan jotain oikeasti tarpeellista?

Kommentit (1) Paluuviitteet (0)
  1. Tätä munausta päivitellään jäleen päin vielä moneen kertaan.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia