Mediavahti mullo.net

25Huh/130

Ajatelkaa lapsia!

"– Tässä salissa on puhuttu siitä, että tarvitaan työtä ja työpaikkoja. Tänäänkin on moitittu siitä, että on tehty irtisanomisia ja täytyy sanoa, että mistä tässä on perimmiltään kysymys, on se, että eduskunta on irtisanomassa 5000 työntekijää, Sasi totesi."

"Sasi kehotti ajattelemaan niitä, joilta työpaikka menisi turkistarhauksen kiellon myötä alta.

– Ajatelkaa niitä pieniä itkeviä lapsia työttömien turkistarhaajien kodeissa, Sasi kehotti."

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/turkistarhaus kimmo sasi-2396

Huumorilla näemmä vedetään kansalaisaloitekeskustelua läpi, sillä kai Kimmokin vanhana konkarina tietää, että tämä on yksi niistä argumenteista, joita käyttämällä häviää automaattisesti koko väittelyn.

Vaan osaavat muutkin:

"Perusssuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala päivittelee Ylen toimintaa. Saarakkalan mukaan Ylen ohjelmamarkkinointi, eli omalla kanavalla esitetyt viihdeohjelmien puffit ja trailerit vaarantavat lasten kehityksen. Saarakkalan mukaan trailerit sisältävät lasten mieltä järkyttävää sisältöä."

http://www.marmai.fi/uutiset/perussuomalaisten+saarakkala+ylen+ohjelmamainonta+jarkyttaa+lasten+mielia/a2181742

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia