Mediavahti mullo.net

8Huh/130

Opettajan oikeudet

"Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen pitää Helsingin opetusviraston päätöstä purkaa Alppilan yläasteen opettajan virkasuhde rajuna ratkaisuna. Opetusviraston mukaan opettaja vaaransi oppilaan oikeuden turvalliseen opiskeluympäristöön työntämällä hänet ulos ruokasalista."

"Päätös purkaa virkasuhde tällaisesta syystä on Luukkaisen mukaan ainutlaatuinen, mikä tekee tapauksesta ongelmallisen. Helsingin kouluissa sattuu joka vuosi noin 400 tapausta, joissa oppilaan koskemattomuuden raja joudutaan turvallisuussyistä ylittämään, Luukkainen sanoo."

"OAJ aikoo tehdä asiassa oikaisuvaatimuksen Helsingin kaupungin opetuslautakunnalle. Järjestö on valmis viemään asian tarvittaessa myös hallinto-oikeuteen. Luukkaisen mukaan kysymys on siitä, miten toimitaan, jos oppilas ei halua poistua tilanteesta opettajan kehotuksesta huolimatta."

http://yle.fi/uutiset/oajn_puheenjohtaja_opettajan_potkut_raju_ratkaisu/6569659

Luonnollisesti myös poliisi on jo tutkimassa tapausta epäiltynä pahoinpitelynä. On tämä kukkahattuyhteiskunta niin pilalla.

http://aijaa.com/YXcCFK

En tiedä, onko linkin takaa löytyvä video juuri tästä tapauksesta, mutta ainakin se lienee hyvin tavanomainen esimerkki siitä, miten nämä äidin pienet hanipuppelit käyttäytyvät tiedostaessaan, ettei opettajilla ole nykyään enää juuri minkäänlaisia kurinpidollisia keinoja käytettävissään. Ja päätellen siitä, että juttu on edennyt näinkin pitkälle, myös vanhemmat ovat ilmeisesti asettuneet asiassa kyseisen räkänokan puolelle. Meidän kultsimussukkaahan ei opettajat määräile!

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia