Mediavahti mullo.net

27Maa/130

Jonkun toisen kynästä

"Suomi antaa Kenialle tukea 15,9 miljoonaa euroa vuonna 2013. Vuosien 2013-2016 aikana on arvioitu, että maatalouden kehittämiseen käytetään yhteensä 24,8 miljoonaa euroa, metsä- ja vesivarojen hallinnan ja käytön parantamiseen yhteensä 21,4 miljoonaa euroa ja demokraattisen ja tasa-arvoisen yhteiskunnan tukemiseen 11,6 miljoonaa euroa.

Keniassa rehottava korruptio on laajamittaista. Maa on Transparency Internationalin korruptioindeksissä sijalla 139 (maita on listalla yhteensä 176). Korruptioon syyllistyneitä ei juurikaan saada vastuuseen toimimattoman oikeusjärjestelmän vuoksi. Korruptiota on kaikilla yhteiskunnan sektoreilla. Tilanne on myös mennyt viime vuosina huonompaan suuntaan."

"Keniassa vallitsee edelleen vaikea ihmisoikeustilanne ja vakavaa rikollisuutta on paljon. Kilpailevat heimot kahinoivat keskenään, ja yhteenotot voivat olla hyvinkin väkivaltaisia. Tanajoen alueella yhteenotoissa kuoli jokin aika sitten yli 100 ihmistä. Näistäkään vakavista rikoksista ei saada syyllisiä vastuuseen edellä mainitun oikeusjärjestelmän toimimattomuuden ja maassa vallitsevan rankaisemattomuuden kulttuurin takia."

. . .

"Teuvo Hakkarainen"

http://uutiset.perussuomalaiset.fi/?p=2681

Oli aihe mikä hyvänsä tai sisältö miten vakuuttavaa tahansa, minua on aina kaihertanut se, että jonkun toisen rustaamaan juttuun tai puheeseen lyödään oma nimi alle. Vähän sama kuin delegoisin omat päivätyöni muille, mutta esittelisin kuitenkin lopputuloksia ominani. Teetti ulosantiaan muilla sitten Teuvo Hakkarainen tai Barack Obama, aina se on yhtä falskia.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia