Mediavahti mullo.net

21Maa/130

”Maasturia verovaroista vaativa johtaja heittäytyy marttyyriksi”

"Helsingin liikuntajohtaja Anssi Rauramo on Helsingin Sanomien mukaan pyytänyt lupaa hankkia kaupungin varoilla uuden citymaasturin.

Rauramo perustelee maasturin hankintaa sillä, että hänen autoaan voidaan tarvittaessa käyttää öljyntorjuntaan.

– Jos hankin tavallisen henkilöauton, pitää keskustella siitä, tarvitseeko virasto lisäksi toisen uuden auton öljyntorjuntatehtävien varalle, Rauramo puolustelee Helsingin Sanomille.

Helsingin kaupunki on asettanut autohankinnoille sellaisen ehdon, että autojen hiilidioksidipäästöt eivät saisi ylittää sataa grammaa kilometriltä. Rauramon haluaman auton päästöt ylittäisivät tämän vaatimuksen."

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194802832187/artikkeli/hs+maasturia+verovaroista+vaativa+johtaja+heittaytyy+marttyyriksi.html

Kylläpäs herättää luottamusta ja valaa uskoa rehellisen miehen johtamistaitoihin.

"Rauramolla on tällä hetkellä kuusi vuotta vanha citymaasturi Honda CR-V. Rauramo heittäytyy marttyyriksi kertomalla, että hänellä olisi ollut oikeus vaihtaa autoa jo kaksi vuotta sitten.

– Minulla olisi ollut oikeus vaihtaa auto jo neljän vuoden jälkeen. Olen odottanut pidempään, koska liikuntavirastolla on määrärahoista tiukkaa."

Jalompaa kaveria saa hakea.

Ideaalimaailmassa tällaiset koijarit lentäisivät kuin leppäkeihäät. Tai oikeastaan heillä ei pitäisi olla minkäänlaisia mahdollisuuksia edes päätyä nokkimishierarkiassa kovin korkealle.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia