Mediavahti mullo.net

10Hel/130

”JSN:n puheenjohtaja tuomitsi Ylioppilaslehden kakkajutun”

"Ylioppilaslehden 100-vuotisjuhlanumerossa julkaistu juttu bussiin kakkaamisesta on alkuviikon aikana noussut Suomen ykköspuheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa.

Viimeksi kakkakohuun otti kantaa myös Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja Risto Uimonen, joka pitää Ylioppilaslehden toimittajien tekemää juttua bussissa kakkaamisesta ala-arvoisena journalismina."

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/jsnn-puheenjohtaja-tuomitsi-ylioppilaslehden-kakkajutun/1295259

No nyt ollaan suurten vääryyksien äärellä, kun Ristokin tuomitsee. Ei riittänyt, että mielensä pahoittivat tavan pulliaiset, jotka eivät tätä ennen olleet lukeneet riviäkään Ylioppilaslehteä. Muutenkin on ollut varsin huvittavaa seurata, miten älykkökolumnistit suorastaan kilpaa analysoivat ja kaivelevat juhlakakkailusta syvällisempää yhteiskunnallista sanomaa.

Onko tämä nyt sellainen ensimmäisen maailman ongelma?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia