Mediavahti mullo.net

24Tam/130

”Kannabis on kielletty vain kilpailujen aikana”

"Kannabinoideja (kasviperäistä kannabista tai niiden synteettisiä johdoksia) koskevat antidopingsäännöt:

– Kannabinoidit kuuluvat kilpailun aikana kiellettyihin aineisiin, kun osa kielletyistä aineista ja menetelmistä on kielletty kaikkina aikoina."

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/441280/Kannabis+on+kielletty+vain+kilpailujen+aikana

Näinä tahallisen väärinymmärtämisen kulta-aikoina jokunen hippi saattaisi tuon otsikon luettuaan rientää oitis bongi kädessä lähikahvilaan. Jos ei ole kilpailuja, saa pössytellä! Tässä hässäkässä on lisäksi vähän hassua se, että urheilusäännöstö nostetaan ikään kuin lainsäädännön yläpuolelle. Nämä oletetut sääntöjen rikkojat ovat samalla kuitenkin myös mahdollisesti rikollisia. Kolmaskin huvittava piirre jutusta löytyy. Vaikka dopingsäännöt pitävätkin kannabista kiellettynä ainoastaan kilpailusuorituksen aikana, ei taida olla edes olemassa sellaista testiä, jolla pystyttäisiin selvittämään, onko kannabista nautittu juuri kilpailun aikana, vai hyvän aikaa sitä ennen.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia