Mediavahti mullo.net

11Mar/120

Talvivaara

"Luonnonsuojeluliiton mukaan vielä viikko sitten Häkämies kehui kaivosteollisuuden taloushyötyjä viisinkertaisiksi sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin verrattuna. Häkämiehen lausunnon taustalla oli Pellervon taloustutkimuksen (PTT) selonteko, joka julkaistiin lokakuun 29. päivä.

– PTT:n tutkimus ja Häkämiehen lausunto tuntuvat kuluneen viikon tapahtumien valossa lähinnä irvokkaalta vitsiltä. Valitettavasti ne kuvaavat osuvasti monen poliitikon ja kaivosteollisuuden asenteita."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/11/1654030/luonnonsuojeluliitto-suhtautumisesta-talvivaaran-ongelmiin-irvokas-vitsi

Siinä on kieltämättä osuva kuvaus Talvivaaran tapahtumille.

""Meillä on sata miestä töissä ja yli 40 kaivinkonetta", kertoi Talvivaaran viestintäpäällikkö Olli-Pekka Nissinen lauantai-iltana."

"Kaikki yhtiön käytettävissä olevat työntekijät ovat olleet työssä. Viestintäpäällikkö Nissinen kertoi, että puolustusvoimilta on pyydetty työvoimaa hiekan säkitykseen."

http://www.hs.fi/kotimaa/Sata+työntekijää+ja+40+kaivinkonetta+yrittää+tukkia+Talvivaaran+vuotoa++/a1305614209265

Lähes yhtä irvokasta on jälleen kerran, että kaivosherrojen kustua ensin ahneuksissaan ja kiireessä nilkoilleen ollaan sitten huutelemassa apuun ilmaista orjatyövoimaa puolustusvoimilta. Hätäapupäivystysvuorossa olevana kurkkusalaattina en taitaisi lapioida hiekanjyvästäkään säkkiin.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia