Mediavahti mullo.net

17Lok/120

”HS.fi:n maksumuuri sallii viisi ilmaista artikkelia viikossa”

"Helsingin Sanomien verkkosivuston avoin maksumuuri otetaan käyttöön loppuvuoden aikana. Sen jälkeen HS:n verkkosisällöt ovat osin maksullisia.

 Vastedes kultakin päätelaitteelta voi lukea ilmaiseksi viisi artikkelia viikossa. Kun käyttöraja tulee vastaan, käyttäjältä pyydetään uutisten lukemisesta maksua."

"Rajattoman lukuoikeuden saa hankkimalla HS Verkko -palvelun, joka maksaa 9,90 euroa kuukaudessa. Se sisältää lukuoikeuden HS:n verkkopalveluun ja kännykkäsovelluksiin sekä päivän lehden artikkelit."

 http://www.hs.fi/kotimaa/HSfin+maksumuuri+sallii+viisi+ilmaista+artikkelia+viikossa/a1305607329923

Hesari taitaakin olla tavanomaisista kotimaisista verkkolehdistä ensimmäinen isompi, joka tätä lähtee kokeilemaan. Kauppalehdellä muuri on ollut jo jonkin aikaa, joskin ainakin alkuvaiheessa varsin epäonnistunut sellainen. Ulkomailla taas esimerkiksi The New York Times on pitänyt muuria melko hyvällä menestyksellä.

"Uudistuksen myötä verkkosivun sisällöt uudistuvat ja laajenevat. Taustoittavien ja uutistapahtumia analysoivien artikkelien määrää lisätään."

Voi, miten kovasti haluaisinkaan uskoa, että artikkelien laatu todella paranee. Vaarana kuitenkin on, että nyt kun HS joutuu ihan tosissaan tappelemaan nettiuutistensa lukijoista, nollainformaatio-otsikoilla kalastelu käy entistä räikeämmäksi. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tilannetta. Lopuksi malliesimerkki Talouselämästä:

"Jäikö tämä yksi pieni kädenliike tekemättä - keväällä odottaa kallis yllätys"

http://www.talouselama.fi/uutiset/jaiko+tama+yksi+pieni+kadenliike+tekematta++kevaalla+odottaa+kallis+yllatys/a2150358

Ethän klikkaa.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia