Mediavahti mullo.net

21Tou/120

Eutanasia

"- Eutanasiapyynnöt eivät sikiä niistä tilanteista, joissa elämää pitkitettäisiin lääketieteellisin keinoin. Moderni lääketiede ei selitä eutanasian tarvetta. Jo nyt on mahdollista luopua aktiivisista hoidoista, mikäli ne eivät enää hyödytä potilasta tai potilas niistä kieltäytyy."

http://www.verkkouutiset.fi/index.php/politiikka/984-politiikka/101546-eutanasia-emme-ole-hallituksessa-joka-laillistaisi-sairaitten-surmaamisen

Aktiivisista hoidoista luopuminen ei riitä. Jokainen ihminen päättää päivittäin elämän perusedellytysten täyttämisestä. Yhtä lailla oman elämän lopettaminen on ihmisen luonnollinen oikeus, jota ei voi käytännössä ottaa pois. On jotenkin niin absurdia, että kielletään jotain, mitä ei voi estää. Kärsijöiksi jäävät ne, jotka ovat jo liian heikossa kunnossa tehdäkseen itse asian eteen jotain.

"- Kyseessä on ennen muuta arvojen tuoma muutos. Jos ihmiselämän erityinen arvo luomakunnassa kielletään, silloin eläinlääketieteeseen kuuluvat keinot voidaan ottaa käyttöön ihmislääketieteessä."

Ja nyt tämä erityinen arvo tarkoittaa sitä, että ihminen on ainoa eläin, jota ei voi päästää kärsimyksistään.

"Soinin mukaan vihreät leikkivät päätöksellään "elämän ja kuoleman herraa"."

"Itse hän tyrmää eutanasian täysin. "En istu päivääkään sellaisen puolueen johdossa, joka kannattaa puolustuskyvyttömien surmaamista. Eutanasialla tai ilman", Soini kirjoittaa."

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/soini-aloittavatko-vihreat-nimenkerayksen-eutanasian-sallimiseksi/594037/

Ilmeisesti eutanasian vastustajien mielestä on parempi, että vuosien sänkytoipiluudesta kieltäytyvät hyppivät sitten vaan rekkojen tai junien eteen?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia