Mediavahti mullo.net

22Huh/120

Vähän vielä hihamerkeistä

"Teuvo Hakkarainen levittää rikoksesta tuomittujen nimiä verkossa - "En suojele raiskaajia"" - Keskisuomalainen

"Lehti: Hakkarainen levittää raiskauksesta tuomittujen nimiä" - Uusi Suomi

"KSML: Teuvo Hakkarainen levittää teinitytön raiskaajien nimiä Facebookissa" - Aamulehti

"KSML: Teuvo Hakkarainen levittää raiskauksesta tuomittujen nimiä Facebookissa" - MTV3

"KSML: Hakkarainen levittää raiskauksesta tuomittujen nimiä" - Yle

Näin uutisoi nettilehdistö vuorokausi sen jälkeen, kun linkki raiskaustuomiodokumenttiin oli jo levinnyt ympäri nettiä eri foorumeilla kenen tahansa saataville. Niin ikään päivää aikaisemmin maahanmuuttajataustaiset teinit perustivat Facebookiin isohkon julkisen ryhmän, jossa julistettiin näiden kahden tuomitun syyttömyyttä ja heiteltiin törkeitä kommentteja uhria kohtaan. Myös tuomiodokumentti oli ryhmässä tarjolla. Tämä ryhmä ei kuitenkaan ylittänyt uutiskynnystä.

Kysymys kuuluukin, millaisen kuvan asiasta mahtoi noiden otsikoiden perusteella saada lukija, jolla ei ollut mitään taustatietoja tapauksesta?

A-Studiossa keskusteltiin hihamerkeistä:

http://areena.yle.fi/video/1334947794677

Varsin huonon kuvan saa Turun Sanomien päätoimittajasta. Herää väkisinkin epäilys miehen ammattitaidosta, jos hän on täysin vakavissaan sitä mieltä, että tekstiä saa tulkita ja lainata otsikkoon täysin kirjaimellisesti tyylilajista riippumatta. Koomikko-Alinkaan ajatuksenjuoksu ei oikein meikäläiselle auennut. Sen sijaan puhekouluttaja Juhana Torkilta tuli fiksuja ja loogisia kommentteja, joihin voin täysin yhtyä.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia