Mediavahti mullo.net

19Maa/120

Itkun tuherrus

Ja sieltä saapuu Katainen kyynelsilmin ilmoittamaan, että Stefanista on nyt luovuttava. Mitä, eikö?

"Katainen lupasi täyden tukensa puolustusministeri Stefan Wallinille (r.). Kataisen mukaan Wallin voi jatkaa tehtävässään. Katainen kertoi keskustelleensa Wallinin kanssa joukko-osastojen lakkauttamisista ja säilyttämisistä."

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201203135637

"Puolustusministeri Stefan Wallin (r.) kiistää Yle Uutisten haastattelussa, että eduskuntaa olisi johdettu harhaan puolustusvoimien joukko-osastojen lakkautuksista päätettäessä. Wallin myös sanoo, ettei hän näe mitään syytä erota tehtävästään, vaikka jotkut oppositioedustajat ovat sitä vaatineet."

"- Ei ministeri tai hallitus voi oppositiolta tukeaan hakea, vaan pääasia on se, että hallituksen ja pääministerin luottamus on taskussa, Wallin toteaa."

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2012/03/wallin_kiistaa_harhauttaneensa_eduskuntaa_3340877.html

Seurauksista viis. Kun on sopiva puolue ja oikeat kaverit, niin saa tehdä mitä lystää!

"Katainen sanoi 29. helmikuuta perussuomalaisten puolustusvälikysymyksen keskustelussa, että rakenneuudistuksen toteutus on pitkälti sotilaiden ja puolustusala-asiantuntijoiden määrittelemä.

– Tämä on meille on ollut erittäin tärkeä periaate. Hallitus ei ole näpelöinyt varuskuntauudistusta aluepolitiikan perusteella, ei minkään muunkaan politiikan perusteella, vaan ainoastaan luottanut siihen, että puolustuksen asiantuntijat tekevät maanpuolustuksen kannalta parhaimmat ratkaisut. Tämä on absoluuttinen fakta. Jos joillakuilla on toisenlaisia näkemyksiä, niin kertokaa, miksi joku toinen varuskunta pitää lakkauttaa sen sijaan, että tämä varuskunta jätetään. Maanpuolustuksen kannalta nimenomaan sotilailla on ollut tässä asiantuntemus, ja me olemme halunneet siihen nojautua, pääministeri vakuutti."

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/324104/Katainen+vakuutti+eduskunnalle+Varuskuntaratkaisu+sotilaiden+kasialaa

Harhauttiko Wallin nyt sitten yksin kaikkia muita, vai tiesikö Katainen koko ajan asiasta, jolloin sekä Wallin että Katainen valehtelivat yhdessä tuumin kansalle? Hauskoja velmuja nämä meidän ministerit.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia