Mediavahti mullo.net

28Lok/110

”Ylen video: Pekkarinen puhui ryntäistä”

"Kansanedustaja Mauri Pekkarisen (kesk.) puheista on noussut kohu. Pekkarinen puhui pari viikkoa sitten Laukaassa Kuntaliiton naisjohtajalle ryntäistä ja sermin taakse menemisestä. Asian nosti esille keskiviikon Keskisuomalaisessa jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu Maia Fandi (vihr.), jonka mielestä Pekkarisen puhetapa oli naista halventava. Pekkarinen kiisti puheet Keskisuomalaisessa, mutta YLEn tallenne todistaa toista."

http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2011/10/ylen_video_pekkarinen_puhui_ryntaista_2977230.html

Siinä taas kilahti monta kolikkoa lupamaksurahaa hyvään tarkoitukseen. Ilmeisesti Jyväskylässäkin on perin tylsää, kun pitää tällaisia turhuuksia nostaa esiin. Ja tätäkään kohua ei olisi edes olemassa, jos esimerkiksi Kristina Wikberg olisi veistänyt vitsiä Pekkarisen hepistä.

"Tämä juttu julkaistiin siksi, että asia tuli julki, kun jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu Maia Fandi (vihr.) syytti Keskisuomalaisessa Pekkarista häirintäpuheista. Pekkarinen kiisti lehdelle puhuneensa ryntäistä ja sermin taakse menemisestä. Meillä YLEssä on kuitenkin tallenne siitä mitä tilanteessa tapahtui. Pekkarisen kommentissa Keskisuomalaiselle ja siinä mitä hän tallenteella sanoo on ristiriita.

Juttua ei julkaistu aikaisemmin, koska emme katsoneet tapahtunutta sinällään uutisarvoiseksi. Uutiseksi se nousi juuri siksi, että Pekkarinen kiisti sanoneensa sen mitä hän tosiasiassa sanoi."

Pekkarinen mitä ilmeisimmin vain kiisti sen kärjistetyn näkemyksen, jonka toimittaja hänelle asiasta esitti. On puhdasta pilkunnussintaa rinnastaa tuo valehteluun.

"Toisekseen, kirjoitettuna asia näyttää toisenlaiselta kuin videolta katseltuna ja kuultuna. Tämä aihe on parhaillaan useiden tiedotusvälineiden verkkosivujen kärkiuutisten joukossa, mutta vain YLEllä on tallenne siitä mitä asiassa todella tapahtui. Julkaisimme myös videon kaventaaksemme tulkinnanvaraa."

Justiinsa joo. Otsikoituna: "Mauri Pekkarinen kohukevennys seminaarissa"...

http://areena.yle.fi/video/1319611154567

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia