Mediavahti mullo.net

18Lok/110

Jättiyllätys

"Ministeri haukkuu hallituksen: ”Ennenkuulumatonta!”" - Uusi Suomi

"Kaikki tämä yhden miehen vuoksi" - Uusi Suomi

"Berlusconin kohtalo ratkesi" - Uusi Suomi

"Niille, “jotka eivät enää kestä”" - Uusi Suomi

"Riemu repesi: ”Näin moni saa töitä”" - Uusi Suomi

Tarkoituksenani oli etsiä muutama esimerkkiotsikko eri lähteistä, mutta heti heti ensimmäinen nettilehti tarjosi niitä kourallisen. Mitäkö yhteistä otsikoilla on? No se, että ne kaikki pakottavat klikkaamaan auki varsinaisen uutistekstin. Osa otsikoista ei tarjoa pienintäkään vihjettä siitä, mistä jutussa saattaisi olla kyse. Joistain taas näkee, että on ilmeisen tarkoituksellisesti jätetty pois jokin oleellinen fakta, joka olisi varmasti otsikkotilaan mahtunut.

Näinhän tehdään valitettavan usein siksi, että saadaan nettisurffailijoilta mahdollisimman paljon klikkauksia omalle sivustolle. On se vähän surullista, että hyvä ja tehokas uutisointi jää ihan toisarvoiseksi.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia