Mediavahti mullo.net

2Syy/110

”Pakkoruotsi.net sai nootin tietosuojavaltuutetulta”

"Pakkoruotsi.net-sivu on joutunut poistamaan ”mustan listansa” suomalaisista päättäjistä, jotka vastustavat valinnan vapautta kielten opetuksessa eli kannattavat pakkoruotsia. Lista on poistettu tietosuojavaltuutettu Reino Aarnion ilmoituksen johdosta, kirjoittaa Jarmo Ryyti Uuden Suomen blogissaan.

Aarnion kanta on se, että listalla olleet tiedot olivat henkilötietoja, eikä niitä saa julkaista ilman henkilöiden lupaa."

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/pakkoruotsinet+sai+nootin+tietosuojavaltuutetulta/a678833

On tämä aika paksua. Erilaisia nimilistoja on julkaistu maailman sivu. Ei jää ainakaan epäselväksi, miltä taholta tietosuojavaltuutetulle on itketty. Päivittäin tiedotusvälineet kertovat eteenpäin ihmisten mielipiteitä kysymättä siihen erikseen lupaa, mutta noiden mielipiteiden kerääminen yhteen paikkaan ei sitten olekaan enää sallittua. Täysin naurettavaa, sanoo laki mitä tahansa. Mitähän mieltä tietosuojavaltuutettu on vaikkapa Kansan muisti -sivustosta, joka kerää hyvinkin yksityiskohtaista tietoa kansanedustajista?

http://www.kansanmuisti.fi/

Onneksi vapaan internetin ihmeellisen maailman ansiosta kuka tahansa ei pysty noin vaan estämään tiedon levittämistä. Pakkoruotsin mustaa listaa voi ihmetellä esimerkiksi täällä:

http://pastebin.com/ULxR6jcF

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia