Mediavahti mullo.net

26Elo/110

Aamulehden Blockfest-uutisointi

"Aamulehti kärysi valehenkilöstä Blockfest-kohussa"

http://www.stara.fi/2011/08/26/aamulehti-karysi-valehenkilosta-blockfest-kohussa/

"Poliisi oikaisi Aamulehden perättömät väitteet – puhdisti Blockfestin maineen"

http://www.stara.fi/2011/08/23/poliisi-oikaisi-aamulehden-perattomat-vaitteet/

Teen pienen poikkeuksen ja lainaan viihdeuutislähteitä, sillä tuo Aamulehden toiminta vaikuttaa poikkeuksellisen härskiltä ja paheksuttavalta. En tiedä, mikä on lopullinen totuus, mutta on sanomattakin selvää, että lehden arvostus murenee tällaisen jupakan seurauksena. Voiko lukija enää ollenkaan luottaa lehden kirjoituksiin? Saa nähdä, kiinnostaako Aamulehteä oman maineensa paikkaaminen edes sen verran, että vaivautuisivat tarjoamaan jonkinlaisen selityksen. Toistaiseksi se on pysytellyt asiasta vaiti.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia