Mediavahti mullo.net

25Elo/110

”Musiikintekijöillä eduskunnassa jo 121 kummilasta”

"Musiikintekijöiden tekijänoikeustoimisto Teosto on saanut eduskunnasta jo 121 kummilasta. Kullakin kummikampanjassa mukana olevalla kansanedustajalla on oma kummi. Musiikintekijöiden ja kansanedustajien yhteistyöllä pyritään lisäämään tiedonkulkua molempiin suuntiin."

"Kansanedustajien taiteilijakummit voivat yhteistyöllä välittää esimerkiksi tietoa, ettei kaikkia aloja voi hoitaa samalla mallilla. Samalla musiikintekijöidenkin on hyvä tietää, mitä maailmalla tapahtuu."

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Musiikintekijöillä+eduskunnassa+jo+121+kummilasta/1135268800733

Melkein purskautin aamuteet näppikselle tuota juttua lukiessani. Harvemmin on härskistä lobbauksesta näin kauniisti sanailtu.

"Hankkeessa mukana olevat kansanedustajat tuntuvat olevan innoissaan kummikampanjasta. Lauluntekijä Vexi Salmen kummilapsi Rakel Hiltunen (sd) korosti syntyvää tunnesidettä päätöksentekijän ja taiteilijan välillä."

Kukapa ei arvostaisi noita tunnesiteitä siinä vaiheessa, kun ollaan tekemässä objektiivista politiikkaa. Missä viipyy lista näistä edustajista?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia