Mediavahti mullo.net

23Elo/110

Yhdenvertaisuutta

"Vantaan kaupunki rikkoi lakia, kun se ei noudattanut yhdenvertaisuusperiaatetta ja tasapuolisen kohtelun vaatimuksia myydessään tontin entiselle kokoomuslaiselle kansanedustajalle Hanna Markkula-Kivisillalle. Näin on päättänyt Korkein hallinto-oikeus KHO. Näin se oli Vantaan kaupunginvaltuuston päätöksen kumonneen Helsingin hallinto-oikeuden kanssa asiasta samaa mieltä.

Vantaan kaupunginvaltuusto päätti elokuussa 2008, että kaupunki myy Hanna Markkula-Kivisillalle ja hänen puolisolleen Petikosta 900 neliön suuruisen määräalan, josta ennen kaupantekoa muodostetaan tontti omakotitalon rakentamista varten 90 000 euron kauppahinnalla. Päätös poiki kunnallisvalituksen.

- Kun myynti on tapahtunut ilman, että mahdollisesti muille kiinnostuneille olisi varattu tilaisuutta puheena olevan määräalan ostamiseen, kaupungin ei ole katsottava menetelleen yhdenvertaisuusperiaatteen ja tasapuolisen kohtelun vaatimusten mukaisesti, KHO linjasi."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/115046-kok-pomolle-90-000€-tontti-”houkuttelua”-varten

Olisikohan Vantaan kaupunki voinut harkita myyvänsä esimerkiksi minulle tuon tontin? Joukkueemme nauraa.

"Tässä tapauksessa määräala oli myyty Markkula-Kivisillalle ja hänen puolisolleen ilman tarjouskilpailua "elinkeinopoliittisista syistä", joka kaupungin selityksen mukaan tarkoittaa sitä, että ostajat saadaan asumaan Vantaalle ja se luo osaltaan mielikuvaa houkuttelevasta asuinkunnasta."

Kuinkahan moni tietää, kuka helkkari on Hanna Markkula-Kivisilta? Entä miksi juuri Hanna Markkula-Kivisilta houkuttelisi ihmisiä Vantaalle? Nämä onnettomat selittelyt kiukustuttavat lähes yhtä paljon kuin itse keplottelu.

"Lehdessä jututettu kansanedustaja ja Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tapani Mäkinen (kok.) uskoo, ettei kysymys tonttien jakamisperusteista koske vain Vantaata ja hänen mukaansa "tontteja on myyty erilaisin perustein eri tahoille"."

On siis ihan tavallista, että tontteja järkkäillään hyville kavereille sopivin perustein. Kun kerran muutkin, niin miksi emme mekin.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia