Mediavahti mullo.net

10Elo/110

”Myyjiä jopa lyöty – asiakkaiden hermot pettävät ranskalaisen torin patonkijonossa”

"Ranskalaisen torin patonkeja jonotetaan joka päivä minuuttikaupalla Tampereen Keskustorilla. Tiistaina kahden jälkeen jonottamisen aloittanut sai patongin noin 40 minuutissa.

Pitkällinen jonottaminen saa asiakkaiden tunteet pintaan. Patonkeja kauppaavia parikymppisiä tyttöjä on paitsi solvattu myös lyöty.

– Eräs rouva tuli vitriinin yli ja läpsäisi työkaveria käteen, kun hänelle ei myyty kuin yksi patonki, 19-vuotias Suvi kertoo."

"– Asiakkaiden käytös on ollut aivan törkeätä koko sen ajan, mitä olemme täällä olleet. Meidän on silti lain mukaan pakko myydä myös huonosti käyttäytyville asiakkaille, 20-vuotias Karoliina lisää."

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194691978138/artikkeli/myyjia+jopa+lyoty+-+asiakkaiden+hermot+pettavat+ranskalaisen+torin+patonkijonossa.html

Ilmeisesti Suomessa asiat ovat vielä kohtalaisen reilassa. Lontoossa mellakoidaan, ryöstellään ja poltetaan rakennuksia, mutta Mansessa tapellaan parin euron patongeista. Mikä ihmisiä oikein vaivaa?

Ei käy kateeksi myyjätyttöjä. Tämä "lyöminen" oli varmasti yksittäistapaus, mutta meikäläisen sanaisesta arkusta olisi kyllä pöllähtänyt melko värikästä tavaraa, mikäli olisin paikalla sattunut olemaan. Turhan röyhkeät asiakkaat eivät ansaitse patonginmurustakaan. Pieni verbaalinen läksytys sen sijaan olisi useimpien kohdalla paikallaan.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia