Mediavahti mullo.net

30Kes/110

”Linnanmäen tj tylytti nuoria journalisteja – lue ja katso”

"Linnanmäki on joutunut nolon mediahuomion kohteeksi. Eilen Ylen A-studiossa näytetty Linnanmäen toimitusjohtajan Risto Räikkösen tyly käyttäytyminen nuorten journalistien haastattelussa on raivostuttanut verkkokansan."

"Räikkönen ei suostu vastaamaan Nuorten ääni -mediapajan toimittajan kysymyksiin Linnanmäen työehdoista ja työntekijöiden palkkauksesta.

Toimitusjohtajan pinna pettää, kun toimittaja kysyy miksi jopa huvipuiston alueella toimivien ravintoloiden palkka on noin kaksi euroa korkeampi kuin Linnanmäen kesätyöntekijöiden."

"- Nyt me ei puhuta ollenkaan sellaista, mistä ollaan sovittu, Räikkönen keskeyttää ja kävelee kameran edestä pois."

"Nuorten äänen journalistit saavat uuden haastattelun toimitusjohtajalta myöhemmin. Tuolloin paikalla on myös kaupallinen johtaja Carita Gil. Räikkönen keskeyttää myös tämän haastattelun."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113582-linnanmaen-tj-tylytti-nuoria-journalisteja-lue-ja-katso

http://areena.yle.fi/ohjelma/2505

Olivat työntekijöiden ehdot ja olot millaiset tahansa, eipä voi haastatteluja enää paljon huonommin hoitaa. Räikkönen mainitsee olevansa "Linnanmäen yhdet kasvot ja yksi ääni", mikä on näiden esitysten perusteella melko hämmentävää. Viimeistään tuon toisen haastatteluyrityksen siilipuolustusasetelma herätti varmasti jokaisessa katsojassa epäilykset niin Linnanmäen kuin Lasten Päivän Säätiönkin toiminnan puhtaudesta. Onhan se perin outoa, jos nimenomaan lastensuojeluun tuottojaan käyttävä säätiö sorsii omaa nuorta työvoimaansa.

"Linnanmäki työllistää kesällä lähes 600 eri-ikäistä kausityötekijää. Huvipuiston mukaan osa sen kausityöntekijöistä on viihtynyt Linnanmäen palveluksessa jo yli 30 vuoden ajan.

– Kiinnostus avoimia työpaikkojamme kohtaan on suurta, sillä saimme kuluvalle kaudelle lähes 4000 hakemusta. Suuresta hakijamäärästä voimme päätellä, että maineemme reiluna työnantajana ja tieto kunnossa olevista työolosuhteistamme on yleisesti tiedossa."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/06/1354353/linnanmaki-suivaantui-a-studion-vaitteista

Häränkakkaa. Suuria kesätyöllistäjiä on vähän, joten Linnanmäen kaltaiset paikat kyllä saavat työvoimansa, vaikka palkka ja työolot olisivat surkeat. Aika harvalla nuorella on varaa olla valikoiva kesätyöpaikkansa suhteen.

Mediavahti pitää nyt kesälomatauon.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia