Mediavahti mullo.net

13Kes/110

”Puheenaihe: Hellenakuilijat, nyt paita päälle!”

"Helteet höllentävät monen soveliaisuudentajua. Kylmä terassijuoma alkaa etoa, kun vastapäätä istuu paidaton, ravunpunainen kesämies.

Fiksu ihminen ei liiku julkisilla paikoilla yläosattomissa, vaikka lämpötila kiipeäisi lähelle kolmeakymmentä. Se on tyylitöntä ja epäsopivaa."

"Kyse onkin tilannetajusta. Rajattoman rusketuksen metsästäjät saavat luvan ottaa toiset ihmiset huomioon."

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194682756869/artikkeli/puheenaihe+hellenakuilijat+nyt+paita+paalle+.html

Fiksu ihminen ei kirjoita tällaisia juttuja, kun muut yrittävät ottaa kaiken irti vähistä Suomen kesän hellepäivistä. Minä keksin kyllä punaiseksi kärventyneen ihon lisäksi monta muutakin epämiellyttävää näkyä, joihin pukeutuminen ei liity mitenkään, joten palataanko asiaan sitten, kun on kyse jostain oikeasti ihmisille vahingollisesta.

"Uima-asut kuuluvat rannalle, mökille tai omalle pihalle, jos siellä saa olla katseilta suojassa. Kenenkään ei tarvitsisi katsella kanssaihmisten punakkaa kesälihaa siellä, missä siihen ei odota törmäävänsä."

Eihän tässä taida mitään ongelmaa enää ollakaan, nyt kun toimittajakin osaa jo odottaa näkevänsä paljasta vatsanahkaa myös kaupungilla. Suosittelen toki soveltamaan omaa vinkkiään ja pysymään kotona, niin ei tarvitse törmätä yhteenkään vieraaseen ihmiseen.

"Tanskalaisen Klovni-elokuvakomedian mainosjuliste joutuu sensuroitavaksi Suomessa. Julistekuvassa näkyy osa näyttelijän sukuelimistä, mistä on tullut valituksia Finnkinolle, kerrotaan elokuvan levittäjäyhtiöstä."

"Julistekuvan sukukalleudet peitetään mustalla tarralla.

"Laitetaan tarrat, niin ei sitten häiritse ketään. Valituksia Finnkinoon on tullut ilmeisesti lapsiperheiltä", kertoo tiedottaja Jorma Akkanen elokuvayhtiö Matila Röhr Productionsista."

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Tanskalaisen+Klovni-elokuvan+juliste+sensuroidaan+Suomessa/1135266788691

Apua, pippeli! Poliisi, palokunta, Hannu Karpo!

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia