Mediavahti mullo.net

7Kes/110

”Perheet tyrmistyivät: Lapsilta kielletyt hotellit!”

"Suomalaisilla matkanjärjestäjillä on etelän lomakohteissa hotelleja, joihin alle 16-vuotiailla ei ole asiaa. Pelkästään aikuisille tarkoitettuja hotelleja markkinoivat ainakin Tjäreborg ja Finnmatkat."

"Kielto ja kyseinen mainos ovat suututtaneet lapsiperheitä netin keskustelupalstoilla. Joidenkin mielestä on sairasta sulkea lapset muun elämän ulkopuolelle. Lapsia vältteleviä aikuisia pidetään nettikeskusteluissa kaikesta valittavina kyttääjinä."

http://www.taloussanomat.fi/myynti/2011/06/07/perheet-tyrmistyivat-lapsilta-kielletyt-hotellit/20117964/135

Minuakin kyllä tyrmistyttää, ei vaan ihan samasta syystä. Miksiköhän nämä lapsiperheet edes haluaisivat hotelliin, jonka palveluita ei ole suunniteltu lasten lomailoa silmälläpitäen?

"Ilmeisesti näihin hotelleihin eivät ole siis lapset tervetulleita."

Öh... niin?

"Onko kielto osoitus syrjinnästä ja lapsivihamielisyydestä?"

Kyllä. Noiden hotellien tarkoitus ei suinkaan ole tehdä voittoa, vaan toimia eturintamassa inhottavia lapsisyöpäläisiä vastaan. Henkilökuntaan hyväksytään vain lapsia aidosti vihaavia, tunteettomia ja kylmiä ihmisiä, jotka uskaltavat nauraa räkäisesti, kun lapsiperheitä käännytetään kovinkin ottein pois vastaanotosta. Mitä enemmän henkistä mielipahaa pystytään aiheuttamaan, sitä parempi. Tavoitteena on poistaa kaikki lapset ensin lomakohteista, myöhemmin myös lentokoneista, kaupoista ja julkisista liikennevälineistä. Eläköön lapsivapaa maailma!

"Siis tuohan on ihan rasismia ja sairasta!"

Rasismille on terminä käynyt valitettavasti samalla tavalla kuin pedofilialle. Siitä on tullut muodikas sana, jota viskellään ympäriinsä ymmärtämättä ollenkaan, mitä se tarkoittaa.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia