Mediavahti mullo.net

11Tou/110

”Nips naps, sanoi talouslehti Soinin kolumnille”

"Kansainvälinen talouslehti The Wall Street Journal julkaisi maanantaina perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin mielipidekirjoituksen euromaiden pelastuspaketeista. Kirjoitus oli värikäs ja vetävästi kirjoitettu kannanotto, joka maalasi kuvan pelastuspaketeista suurena puhalluksena.

Mutta jotain kummallista tapahtui sen jälkeen. Wall Street Journal on lyhentänyt Soinin kolumnia huomattavasti verkkosivuillaan sen jälkeen ilman selityksiä. Muutokset ovat herättäneet pienoisen haloon lehden kommenttipalstalla ja muuallakin.

Versioita Soinin alkuperäisestä kolumnista on toki jäänyt verkkoon, ja esimerkiksi tämän linkin takana löytyvät vertailut alkuperäisestä kolumnista sekä siitä poistetuista kohdista.

Muutoksista näkyy, että WSJ on poistanut ennen kaikkea Soinin kolumnin värikkäämmät kohdat, missä kuvataan poliitikkojen ja pankkiirien liittoa velkaongelman selvittämiseksi."

http://www.talouselama.fi/uutiset/article624795.ece

En kyllä keksi ainuttakaan hyväksyttävää syytä kirjoituksen noin perusteelliselle muokkaukselle. Sivulta ei edes käy ilmi, että artikkelia on editoitu. Jokainen vetäköön omat johtopäätöksensä. Ihmettelen kovasti, ollaanko siellä jossain tosiaan niin tyhmiä, että kuvitellaan, ettei kukaan huomaa? Vai onko tällainen jo niin tavallista, ettei jakseta edes välittää?

http://www.scribd.com/doc/55122829/WSJ-Revisionism

"Valtiotieteen tohtori Jukka Tarkka on tuohtunut perussuomalaisille, joka on systemaattisesti vastustanut EU:n Portugali-tukipakettia. Tarkka sanoo koko EU:n ja Suomen vielä erikseen ajautuvan kriisiin, jos Suomi vastustaa tukipakettia.

– Tukipaketin torjumisesta seuraa koko unionin lamautuminen. Kreikka ja Portugali jäävät oman onnensa nojaan ajelehtimaan. Siitä seuraa todennäköisesti mittava talouskriisi, maalailee MTV3:n Huomenta Suomessa vieraillut Tarkka.

Hänen mukaansa ollaan ajautumassa kylmän sodan kaltaiseen tilanteeseen, jossa Suomi joutuu selittelemään outoa käytöstään muulle maailmalle."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/05/1326504/tarkka-perussuomalaisten-jaarapaisyys-ajaa-suomen-kylman-sodan-kaltaiseen-tilanteeseen

Nyt oikeesti. Eikö tämä pelottelu ala jo riittää?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia