Mediavahti mullo.net

2Tou/110

”Terveysmarkkinointi kielletään julkkiksilta ja ravintoterapeuteilta”

"Terveysväittämien käyttämistä ruoan markkinoinnissa säädellään jatkossa aiempaa tiukemmin. Taustalla on Euroopan unionin asetus, joka karsii yliampuvien väittämien ja terveysmarkkinoinnin mannekiinien käyttämistä myös Suomessa.

Kiellettyä on esimerkiksi julkkisten valjastaminen erilaisten ravintolisien ja terveyttä edistävien ruokien markkinointiin. Markkinointia valvova Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ei salli myöskään ravitsemusterapeuttien esiintymistä tuotteiden suosittelijoina."

http://www.ts.fi/online/kotimaa/217351.html

Riemuitsin jo itsekseni siitä, että jatkossa ei tarvitse enää katsella Hanna Partasen tai Tuuli Matinsalon jugurttityrkytyksiä. Vaan sitten aloin pohtia, mikä mahtaa olla julkkiksen määritelmä. Onko entinen aerobic-mestari yhtä julkkis kuin vaikkapa Johanna Tukiainen? Eikö mainoksissa esiintyvistä rivi-ihmisistäkin tule ennen pitkää jonkinlaisia julkkiksia, kuten esimerkiksi Elisan mainoksista tuttu parivaljakko Sauli ja Pauli? Vaikeita asioita nämä.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia