Mediavahti mullo.net

28Huh/110

”Raattiin harkitaan naistenvuoroa”

"Uimahallin asiakkaat keräävät kuitenkin internetissä adressia, jonka tavoitteena on saada Raatin uimahalliin jälleen naistenvuoro.

Oulun kaupungin vs. liikuntajohtaja Niina Epäilys kertoo, että naistenvuorot olivat varsin suosittuja ja kävijöitä riitti. Hänen mukaansa ne olivat erityisen tärkeitä sellaisille naisryhmille, jotka eivät kulttuurisen, uskonnollisen, kosmeettisen haitan tai vamman vuoksi halunneet urheilla samaan aikaan miesten kanssa."

http://www.kaleva.fi/uutiset/raattiin-harkitaan-naistenvuoroa-nayta-kommentit/896014

Kosmeettisen haitan tai vamman vuoksi, mitä ihmettä? Eivät nämä naisten vuorot mikään uusi juttu toki ole, mutta meikäläinen ei jaksa ymmärtää, miksi yhdelle ainoalle ryhmälle pitäisi myöntää erityisaikaa. Aivan saman veroisia perusteita löytyisi kyllä vaikkapa miesten, lasten, vanhusten, uimataidottomien, invalidien, homojen, heteroiden ja nudistien vuoroille. On lukemattomia eri syitä, joiden takia ihmiset eivät haluaisi olla joidenkin toisten ihmisten kanssa samaan aikaan samassa tilassa. Ei kuitenkaan ole julkisen, kaikkien yhteiseen käyttöön tarkoitetun uimahallin tehtävä puuttua asiaan.

"Puppua, komissaari Rehn"

http://www.talouselama.fi/uutiset/article617064.ece

Tällehän piti ihan naurahtaa. Kaasua, komisario Palmu!

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia