Mediavahti mullo.net

5Maa/110

”Kansanedustaja kärähti vaalirahatestissä ja luopui ehdokkuudestaan”

"Kansanedustaja Petri Salo jäi rysän päältä kiinni Vihreän Langan tekemässä vaalirahoituksen avoimuuden doping-testissä.

Vihreä Lanka lähetti kokoomuslaiselle Salolle ja 15 muulle eduskuntapuolueiden ehdokkaalle viime viikolla sähköpostiviestin tekaistulla nimellä ja tarjosi kolmea tuhatta euroa vaalikampanjointia varten.

Samassa viestissä tiedusteltiin, osaisiko ehdokas sanoa, miten summan voisi lahjoittaa nimettömänä."

"Muiden puolueiden vastaajat muistuttivat vastauksissaan voimassa olevista pelisäännöistä tai kieltäytyivät tarjouksesta, koska eivät käytä kampanjoissaan ulkopuolista rahoitusta.

Petri Salo sen sijaan ehdotti heti, miten lahjoituskattoa voisi kiertää. Hän ehdotti, että summan voisi jakaa perheenjäsenten kesken ”tai muuta sellaista”."

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/kansanedustaja-kärähti-vaalirahatestissä-ja-luopui-ehdokkuudestaan

Nyt kun Tiuran, Vanhasen ja kumppaneiden tapaukset ovat näyttäneet, miten epätodennäköistä syytteeseen joutuminen tietyssä asemassa oleville käytännössä on, tällainen käräyttely on mielestäni täysin hyväksyttävä tapa paljastaa epärehellisyyksiä. On hyvä muistaa, että Salo on siviiliammatiltaan poliisi, ja ettei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun hän yrittää kiertää sääntöjä.

"Kantola ihmettelee sitä, että Vihreä liitto on poliittisena liikkeenä ottanut käyttöönsä tällaiset menetelmät."

"- Joutuu kysymään, millainen yhteiskunta meillä olisi, jos Vihreä liitto pääsisi määräävään valta-asemaan. Pyrkisikö puolue laajentamaan ansojen virittelyä kaikkia kansalaisia koskevaksi urkinnaksi? Kantola kysyy

Kantolan kutsuu toimintaa ”moraaliseksi ylemmyydeksi, joka ällöttää”."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109896-vihreiden-lehden-virittama-ansa-ihmetyttaa-"allottavaa"

Oliko tämä nyt sitten sen ällöttävämpää, kuin vaikkapa ylinopeuksien tutkaaminen? Entä jos verrataan poliisin lailliseen oikeuteen virittää ansoja tekemällä valeostoja?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia