Mediavahti mullo.net

22Hel/110

”Tasa-arvo ei toteudu steriloinneissa”

"Sterilointien määrä on laskenut tasaista tahtia koko 2000-luvun. Toimenpidettä on vähentänyt etenkin lapsen saaminen yhä myöhemmällä iällä, mutta myös erilaisten ehkäisykeinojen, kuten naisten hormonikierukan yleistyminen. Suomessa ollaan kuitenkin kaukana tasa-arvosta, koska steriloitavana käy enemmän naisia kuin miehiä."

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/02/tasa-arvo_ei_toteudu_steriloinneissa_2375628.html

Ei voi kuin ihmetellä, miksi tasa-arvo on vedetty tähän mukaan. Pitäisikö miehiä kenties lahjoa tai suorastaan pakottaa steriloitavaksi? Vaihtoehtoisesti voidaan tietenkin estää naisten sterilointimahdollisuus. Ehkä on kuitenkin helpompaa palkata vaan parempia toimittajia.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia