Mediavahti mullo.net

17Hel/110

”Amerikkalaistoimittaja raiskattiin ja pahoinpideltiin Kairossa”

"Yhdysvaltalaisen CBS-televisiokanavan johtava ulkomaankirjeenvaihtaja Lara Logan joutui viime viikolla raa' an sukupuolisen väkivallan kohteeksi Kairossa ja on nyt sairaalassa Yhdysvalloissa, CBS tiedotti tiistaina."

"Tiedotteen mukaan kyseessä oli 200 ihmisen – ilmeisesti miehen – vihainen ihmisjoukko. Logan joutui eroon kuvausryhmästään, häntä pahoinpideltiin raakalaismaisesti ja seksuaalisesti."

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tunnettu+amerikkalaistoimittaja+joukkopahoinpideltiin+Kairossa/1135263850038

"CBS Newsin amerikkalainen naistoimittaja raiskattiin ja pahoinpideltiin Egyptin Kairossa. Lara Logan oli perjantaina Tahririn aukiolla seuraamassa, kun väki juhli presidentti Hosni Mubarakin eroa.

Logan sekä hänen kuvaus- ja turvatiiminsä saarrettiin aukiolla ja Logan joutui erilleen muusta porukasta. CBS:n mukaan naiselle tehtiin julmaa seksuaalista väkivaltaa ja hänet pahoinpideltiin pahasti. Pahoinpitely kesti noin puoli tuntia."

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ulkomaat/1194666638451/artikkeli/amerikkalaistoimittaja+raiskattiin+ja+pahoinpideltiin+kairossa.html

"Tunnettu yhdysvaltalaistoimittaja joutui joukkoraiskauksen uhriksi Egyptissä presidentti Hosni Mubarakin kaataneiden mielenosoitusten aikana. CBS News -kanavan toimittaja oli viime perjantaina tekemässä uutisjuttua pääkaupunki Kairon Tahrir-aukiolla, kun miesjoukko kävi häneen käsiksi.

Naistoimittaja joutui eroon kuvausryhmästään. Hänet pahoinpideltiin ja raiskattiin, ennen kuin ryhmä naisia ja sotilaita saapui apuun."

http://yle.fi/uutiset/teemat/teema_egypti/2011/02/tunnettu_amerikkalaistoimittaja_raiskattiin_egyptissa_2368434.html

Seksuaalisesta pahoinpitelystä raa'an sukupuolisen väkivallan kautta raiskaukseen ja aina joukkoraiskaukseen asti. Ei voi uutista enää paljon värikkäämmin tulkita.

"Monet suomalaiset mediat kertoivat, että toimittaja raiskattiin. Näin ei ilmeisesti kuitenkaan käynyt. Daily Mail kertoo Loganin tilanteesta ja vahvistaa, että kyse ei ole ollut raiskauksesta."

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ulkomaat/1194666845278/artikkeli/puoli+tuntia+vakivaltaa+-+raiskaus+se+ei+ollut.html

CBS käytti ilmeisesti ilmausta "sexual assault", jolla voidaan tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia