Mediavahti mullo.net

28Tam/110

Egyptin levottomuudet

"Egypti näyttää lähes kadonneen internetistä. Maan hallinnon epäillään sammuttaneen tietoliikenneyhteydet poliittisten levottomuuksien vuoksi.

Egyptiläiset ovat osoittaneet mieltä hallintoaan vastaan Tunisian vallankumouksen jälkeen. Viranomaisten arvellaan hiljentäneen koko verkon täksi päiväksi suunniteltujen suurmielenosoitusten alla. Viranomaiset blokkasivat protestien organisoimiseen käytetyt yhteisöpalvelut jo aiemmin viikolla, mutta se ei tuottanut hallituksen toivomaa tulosta.

80 miljoonan hengen maassa näyttäisi toimivan vielä yksi teleoperaattori. Muut egyptiläiset teleoperaattorit näyttivät sammuttaneen tietoliikenneyhteytensä yhtaikaa keskiyön jälkeen paikallista aikaa, verkon tilaa seuraavasta Renesys-yhtiöstä kerrotaan. Maassa ei myöskään voi lähettää tekstiviestejä."

http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article569711.ece

Al Jazeeran ikkuna Egyptin tietoliikennepimentoon:

http://english.aljazeera.net/watch_now/

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia