Mediavahti mullo.net

25Tam/110

”Poliisi: Tämä mies otti törkeän lahjuksen”

"Raha-automaatti-yhdistyksen hallituksen entistä puheenjohtajaa, keskustapoliitikko Jukka Vihriälää epäillään törkeästä lahjuksen ottamisesta ja törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä.

Nuorisosäätiöön liittyvä esitutkintakokonaisuus siirtyy tänään Keskusrikospoliisilta Valtakunnansyyttäjänvirastolle syyteharkintaan. Syyteharkintaan asiakokonaisuus siirtyy kaikkiaan 11 epäillyn osalta."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/108558-poliisi-tama-mies-otti-torkean-lahjuksen

Henkilökohtaisesti en oikein jaksa uskoa, että Vihriälä olisi tässä asiassa puhdas pulmunen. Siitä huolimatta otsikko on typerä. Jutussa on 10 muutakin epäiltyä, heidän joukossaan mm. Antti Kaikkonen.

"Ylen A-studion mukaan kansanedustaja Antti Kaikkonen on pyytänyt lainaa syksyllä 2008 Nuorisosäätiöltä toimiessaan sen hallituksen puheenjohtajana.

A-studion haltuunsa saamasta esitutkintamateriaalista käy ilmi, että Kaikkonen pyysi 4 000 euron lainaa ja ehdotti sille itse kuuden prosentin vuosikorkoa. Nuorisosäätiössä pohdittiin, että Kaikkosen pitäisi maksaa vippi pois nopeasti ennen vuoden vaihtumista, jotta se ei jäisi näkyviin säätiön taseeseen.

Säätiöstä ei saa lain mukaan lainata rahaa esimerkiksi sen hallituksen jäsenille."

http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/studio-kaikkonen-pyysi-vippiä-nuorisosäätiöltä

A-studiolla oli tosiaan esittää mielenkiintoista materiaalia.

http://areena.yle.fi/video/1638657

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia