Mediavahti mullo.net

28Lok/101

Blogialusta

WordPressin kolmosversio on ollut jo jonkin aikaa tarjolla. Tokkopa se kuitenkaan tarjoaa mitään kovin mullistavaa, ja kun nykyinenkin toimii varsin siedettävästi, niin taidan toistaiseksi jättää päivityskokeilut tekemättä. Allekirjoittaneella on toimivan korjaamisesta lukuisia huonoja kokemuksia...

Blogialustaa pyörittävä palvelinkin odottelee rautapäivitystä. Oikeastaan koko kone on menossa vaihtoon, mutta siihen operaatioon täytyykin keräillä vielä voimia. Kun tietotekniikasta tulee ammatti, motivaatio säätää sen parissa vielä kotonakin hupenee kummasti.

Kommentit (1) Paluuviitteet (0)
  1. AINA olen päivittänyt Mediablogini WordPressin. KOSKAAN ei ole ollut ongelmia. Huono tekosyy sanoa: toimii hyvin näinkin. No, hakkerointi opettaa… nyt vain mietit koska sellainen tulee. Joka kolmas sekunti netissä hakkeroidaan yksi sivu. Milloin on sinun sivuston aika?


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia