Mediavahti mullo.net

13Lok/100

”Oluen kanssa pelleillyt uutistenlukija sai potkut”

"Keskiviikkona Ylen englanninkielisessä uutislähetyksessä uutisankkuri Kimmo Wilska oli hörppäävinään olutpullosta lähetyksen alkoholivalvontaiskuista kertoneen jutun lopuksi. Yleisradio ei hyväksynyt tempausta, Wilskaa ei enää käytetä Ylen englanninkielisissä televisiouutisissa."

"Mies kertoo harrastaneensa huumoria jo aiemmin Ylen uutislähetyksissä. Joulutauolle jäävän uutislähetyksen viimeisessä osiossa mies oli vetänyt tonttulakin päähänsä ja toivottanut hyvää joulua katsojille.

– Tonttulakki-tempauksesta kerroin etukäteen esimiehelleni ja idea sai positiivisen vastaanoton. Esimieheni hyväksyi idean ilman muiden kanssa keskustelua. Olutpullon käytöstä lähetyksessä en kertonut kenellekään etukäteen."

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1204606/nyt-puhuu-potkut-saanut-ylen-toimittaja-yllatyin-reaktioista

Ehkä temppu oli hieman epäasiallinen uutislähetykseen, mutta oliko tosiaan tarpeen ihan potkuilla siitä rankaista. Missä on huumorintaju? Ihmiset tekevät varmasti kaikilla aloilla päivittäin mokia, joilla on paljon isommat seuraukset, saamatta niistä mitään erityisiä sanktioita.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia