Mediavahti mullo.net

4Lok/100

”Poliisi: Lasten ahdistelijoista liikkuvat huhut lietsovat hysteriaa”

"Poliisin mukaan huhut Oulun seudulla liikkuvista lasten ahdistelijoista ovat saaneet kohtuuttomat mittasuhteet.

Poliisi toivookin kansalaisilta malttia asiassa, sillä kaikki lasten ahdistelijoista tehdyt ilmoitukset, jotka tähän mennessä on kyetty tarkistamaan ovat osoittautuneet tavalla tai toisella aiheettomiksi.

"Esimerkiksi eräässä Oulun lähikunnassa hysteria on mennyt siihen pisteeseen, että ihmiset ovat ottamassa joukolla punaiset Volvot käsittelyyn. Tällainen touhu pitäisi saada loppumaan ennen kuin joku hyvää tarkoittava ihminen sortuu sellaiseen tekoon, josta tulee tarpeettomia hankaluuksia ", komisario Erkki Kurkela Oulun poliisista sanoo."

"Erään koulun pihan liepeillä liikkunut vanhempi mies oli puolestaan paljastunut koulun entiseksi rehtoriksi, joka oli käynyt katsomassa vanhaa työpaikkaa.

Iin väitetystä sieppauksesta ei puolestaan ole tehty rikosilmoitusta."

http://www.kaleva.fi/uutiset/poliisi-lasten-ahdistelijoista-liikkuvat-huhut-lietsovat-hysteriaa/871993

Tässä aihepiirissä toden totta näkee ylilyöntejä yhä useammin. Onko tosiaan tarpeellista ja terveellistä kasvattaa lapsia sellaiseen uskoon, että jokainen tuntematon mies on potentiaalinen ahdistelija, ja että jokaista lähelle sattuvaa vanhaa äijää pitää sovitella johonkin mielivaltaiseen tv-sarjoista omaksuttuun Jammu-profiiliin? Kohta ovat lasten ja aikuisten väliset vuorovaikutussuhteet ihan vinksallaan.

En muista, että asia olisi omassa lapsuudessani ollut näin usein esillä. En oikein usko, että ahdistelu- tai kaappaustapausten määrä on niistä ajoista mitenkään olennaisesti kasvanut. Olisi mielenkiintoista nähdä tilastoja näiden huhujuttujen sijasta.

"Poliisi pyytää yleisön apua Helsingissä lapsia houkuttelevasta miehestä kertovien huhujen selvittämiseksi, koska yhdestäkään todellisesta asiaan liittyvästä tapahtumasta ei poliisille ole ilmoitettu."

"Poliisi on saanut yhteydenottoja asiasta, mutta yhdestäkään todellisesta tapahtumasta ei ole tietoa. Kukaan ei ole myöskään kertonut joutuneensa miehen ahdistelemaksi."

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+pyytää+yleisön+apua+namusetähuhun+selvittämiseksi+Helsingissä/1135260562916

Näin poliisi heittää sitten kuitenkin itse lisää bensaa liekkeihin.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia