Mediavahti mullo.net

30Elo/100

”Ministeri Antti Tanskanen patistaa opiskelijoita ottamaan lainaa”

"Ministeri Antti Tanskanen kehottaa opiskelijoita ottamaan aiempaa rohkeammin opintolainaa, jos opintotuki ei riitä toimeentulon lähteeksi.

Suomen talouden tuottavuuden kasvua pohtineessa työryhmässä puhetta johtaneen Tanskasen mielestä on tärkeää, että opiskelijoita kannustettaisiin päätoimiseen opiskeluun. Hän uskoo, että olisi sekä opiskelijoiden että opiskelemattomien nuorten etu, jos kaikki kävisivät koulutustaan vastaavissa töissä."

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Ministeri+Antti+Tanskanen+patistaa+opiskelijoita+ottamaan+lainaa/1135259758209

Haluammeko todellakin opettaa nuoret mahdollisimman aikaisin elämään lainarahalla? Eikö sille, että yrittää tulla parhaansa mukaan toimeen omillaan, voi antaa mitään arvoa?

""Voidaan ajatella, että töissä käyvät opiskelijat vievät työpaikan niiltä nuorilta, joille ne työt olisivat vaativuudeltaan sopivia. Osa nuorista jää työttömiksi sen takia, että ne opiskelijat hääräävät siellä ", Tanskanen sanoi maanantaina. "

Ne työttömät nuoretko sitten eläisivät tyytyväisinä pelkillä pätkä- ja osa-aikatöillä, jollaisia varmasti iso osa opiskelijoiden tekemistä töistä on? Entä mihin unohtui työkokemuksen hankkiminen? Mahtaako näiden ehdotusten tekijöillä olla minkäänlaista käytännön kosketuspintaa nykypäivän opiskeluun ja työllistymiseen?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia