Mediavahti mullo.net

11Elo/100

Suomalaista rahankäyttöä

"Vanhat pelikoneet ostoskeskuksissa ja kioskeilla ovat edelleen raha-automaattiyhdistyksen eli RAY:n kultakaivos. Niiden osuus koko pelitoiminnan tuotosta oli alkuvuonna yli 90 prosenttia."

"Kauppojen ja kioskien pelisalit olivat paitsi RAY:n toiminnan tuottoisin osa-alue, ne myös kasvattivat eniten myyntiään. Niiden myynti kasvoi kolme prosenttia, kun toiseksi eniten kasvaneen osa-alueen eli pelisalien myynti kasvoi lähes kaksi prosenttia."

http://www.taloussanomat.fi/kotimaa/2010/08/11/peliautomaatit-rayn-kultakaivos/201011103/12

Kuinkahan moni ajattelee pelikonetta syöttäessään, että lahjoitanpa nyt ylimääräiset roponi hyväntekeväisyyteen.

"Yhä useampi urheilija on ottanut suorituksensa tueksi niin sanotun tasapainorannekkeen. Sen toiminnan ilmoitetaan perustuvan kehon energiavirtauksia tasapainottavaan hologrammitarraan. Vaikutuksista ei ole tieteellistä näyttöä.

Power Balance -tasapainorannekkeista on tullut vuodessa urheilupiirien myydyimpiä talismaaneja. Suomessa noin 250 paikassa myytävät värähtelevät hologrammit heiluvat esimerkiksi jääkiekkoilijoiden, golffareiden ja lumilautailijoiden käsissä ja kauloissa."

"Valmistajan mukaan rannekkeessa olevat hologrammit värähtelevät tietyllä taajuudella ja tasapainottavat kehon energiavirtauksia. Ideana on saattaa virtaukset tasapainoon ja vapauttaa kehon piilevät voimavarat välittömästi. Ranneke toimii siis samalla hetkellä, kun sen pujottaa käteen."

http://www.ts.fi/online/kotimaa/152462.html

Ehkä se hedelmäpeli on kuitenkin parempi vaihtoehto...

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia