Mediavahti mullo.net

23Kes/100

”Sähköpolkupyöräilijä jyräsi rullaluistelijan”

"Sähköpolkupyörällä ajanut mies törmäsi rullaluistelijaan pyörätiellä Peukkulan edustalla Jyväskylässä. Tapaus sattui keskiviikkoiltana hieman ennen kahdeksaa.

Sähköpolkupyörällä ajanut mies kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi. Hän oli törmäyksen jälkeen hetken aikaa tajuttomana.

Pyöräilijä lensi törmäyksessä pahasti ja löi päänsä. Hänellä oli päässään pyöräilykypärä.

Rullaluistelija selvisi tapauksesta naarmuilla."

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/sähköpolkupyöräilijä-jyräsi-rullaluistelijan/574853

Vai jyräsi polkupyöräilijä, vaikka rullaluistelijan ei edes käynyt kuinkaan. Jokainen tarpeeksi rullaluistelijoita kohdannut tietää, etteivät ne ole aina kaikkein ennakoitavimpia kulkijoita liikenteessä ja tilaakin vievät melkoisesti varsinkin sauvojen kanssa. Ellei tässä ainoastaan toimittajan oma asenne haise, niin ainakin otsikko on surkea.

"Sähköpolkupyörällä ajanut mies oli silminnäkijähavaintojen mukaan ajanut kovaa vauhtia jo ennen yhteentörmäyksen sattumista."

Tämä ei tuo tapaukseen tippaakaan lisäinformaatiota. Sekä polkupyörällä että rullaluistimilla on useimmiten tarkoitus liikkua ripeästi. Jos lähdetään kyselemään ihmisiltä nopeusarvioita, saadaan vastauksia varmasti melkoinen skaala. Eläkeläismummon mielestä kaikki yli kävelyvauhtia liikkuvat ovat kaahareita, kilpapyöräilijän mielestä taas muut ovat toikkaroivia tientukkeita.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia