Mediavahti mullo.net

31Tou/100

”Raju väite Kreikasta: 8 miljardin laina humahtaakin aseisiin”

"Kreikan hallituksen väitetään aikovan käyttää jopa kahdeksan miljardia "pelastuspaketistaan" ostaakseen aseita Saksasta. Asiasta kirjoittaa tunnettu toimittaja Jane Burgemeister kotisivuillaan saksalaisen Der Spiegel -lehden tietoihin nojaten.

Der Spiegelin mukaan maan pääministeri Giorgos Papandreou on julkistanut suunnitelmat ostaa kaksi sukellusvenettä Thyssen Krupp Marine Systemsiltä, Eurofighter-hävittäjiä sekä Leopard-panssarivaunuja.

Kreikka on lehden mukaan tekemässä hankintoja vastineena sille, että se sai Saksalta jättilainan osana EU:n pelastuspakettia."

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/93504-raju-vaite-kreikasta-8-miljardin-laina-humahtaakin-aseisiin

Näin jälkeenpäinhän on hyvä tuoda julki tällaisia pikkuseikkoja. Toivottavasti jutussa on perää, sillä uusilla sotaleluillahan Kreikka käännetään vankkaan nousuun. Pieni leikkimielinen sapelinkalistelu Turkin kanssa kääntäisi sopivasti huomion pois niin kovin tylsistä talousongelmista.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia