Mediavahti mullo.net

26Tou/100

”Tasa-arvovaltuutettu ei ymmärrä, mistä on kysymys”

"Suomen Hiusyrittäjät ry:n toiminnanjohtaja Arja Laurila ihmettelee kuluttajaviraston ja tasa-arvovaltuutetun tulkintaa kampaamoita ja partureita hinnoittelusta. Viranomaisten mielestä alan on luovuttava sukupuoleen perustuvista hinnoista."

"- Tasa-arvovaltuutetun ponnisteluista huolimatta miesten ja naisten hiuksia ei ole saatu samoiksi, Laurila lohkaisee."

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2010/05/33770

Tämä on edelleen aika naurettavaa. Miksi tehdään sääntöjä, joille ei ole edes tilausta? Tasa-arvoa ei tarvitse pakkosyöttää sinne, missä sitä ei tarvita.

Aiheesta tulikin taas mieleeni...  miksi on tarvetta merkitä erikseen vessat miehille ja naisille? Tarkoitan siis yksittäisiä pikkuvessoja, en isoja tiloja, joissa on mahdollisesti myös pisuaareja. Aika moni on varmasti joskus ollut tilanteessa, jossa joutuu aprikoimaan, käyttääkkö toiselle sukupuolelle tarkoitettua vessaa, kun kaikki "omat" kopit ovat varattuina.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia