Mediavahti mullo.net

28Huh/100

Ei Mertarantaa rakkaampaa

"MTV3 ilmoitti tänään tehneensä sopimuksen jääkiekon MM-kisojen televisioimisesta vuosina 2012 - 2017. Sopimus ei YLE Urheilun päällikön Kari Männyn mukaan välttämättä merkitse kuitenkaan sitä, että YLE olisi jatkossa kisoista kokonaan ulkona.

- YLE ja MTV3 jatkavat neuvotteluja kisapaketin jakamisesta, ja niitä käydään hyvässä hengessä, Mänty sanoo.

YLEn mahdollisuudet hankkia oikeudet eksklusiivisesti itselleen olivat Männyn mukaan minimaaliset sen jälkeen, kun yhtiössä päätettiin, että talouden tasapainottaminen edellyttää urheilun oikeussalkun keventämistä kuudella miljoonalla eurolla vuoteen 2012 mennessä."

http://yle.fi/urheilu/lajit/jaakiekko/mm_jaakiekko_2010/2010/04/manty_yle_neuvottelee_jaakiekon_mm-kisojen_jakamisesta_1640006.html

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä saadaan sillä kuudella miljoonalla, jonka puuttuessa lätkäkisoihin ei ole enää varaa. Jos MM-kiekko ei ole suomalaista urheilukulttuuria parhaimmillaan, niin mikä sitten?

Oikeastihan ketään ei niinkään kiinnosta, miltä kanavalta kiekkoa näkee, vaan suurimpana huolena on, miten käy Antero Mertarannan. Hassu tosiasia on, että tuo mies luo yksin selostuksellaan leijonanosan otteluiden tunnelmasta. Sota kaipaa yhtä miestä.

"Aivan uusia ääniä saatetaan siis saada selostusrintamalle. Mutta entä kansan suosikki, Ylen selostaja Antero Mertaranta - kosiskellaanko häntä Maikkarille?

- En halua sitä kommentoida. Antsa tekee omat valintansa ja me teemme omamme, Lehmuskallio tyytyy sanomaan."

http://www.uusisuomi.fi/urheilu/91107-kuinka-kay-mertarannan-"tyohakemuksia-otetaan-vastaan"

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia