Mediavahti mullo.net

13Huh/100

Kiljusen herrasväki

"Myrsky nousi Suomen Kuvalehden väitteestä, jonka mukaan Kiljunen vaihtoi IPU-matkaa varten saamansa business-luokan liput tavalliseen turistiluokkaan ja osti näin säästyneillä rahoilla liput omille jatkomatkoilleen.

- Olen maksanut ne kaikki itse. En ole saanut mitään hyötyä. Minun lippuni Bangkokiin, jonka eduskunta on maksanut, maksoi 750 euroa. Muiden liput maksoivat 2800 euroa. Loput olen maksanut itse, Kiljunen ihmettelee lehden väitettä."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89659-kimmo-kiljusen-tunteet-kuumenivat

"Hän sanoo nyt päättäneensä maksaa paluumatkasta 911 euroa itse."

"- Nyt kun Sauli Niinistö on ottanut tämän kannan niin totta maar ymmärrän, tässä tapauksessa maksan välin Bangkok-New Delhi itse."

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=28757

Näyttää siis siltä, että Kimmo ei aikonut alun perin maksaa poikkeavia lentojaan itse, mutta nyt asian tultua ilmi hän tarjoutui sen jalomielisyyttään tekemään.

"- Minä muutin tämän business-luokan lipun, niinkuin olen 15 vuoden aikana säännöllisesti tehnyt, tämä ei ole ensimmäinen kerta, olen tehnyt monta kertaa saman asian, kuten muutkin kollegani ovat tehneet."

Kaikkiko ne siellä pelkkää hyvää hyvyyttään säästävät valtion rahoja vaihtamalla turistiluokkaan? Jos tämä on yleinen käytäntö, miksi heille yleensä varataan yhä kalliita business-luokan lippuja, joita sitten tällä tavoin hyväksikäytetään eräänlaisena avoimena maksimibudjettina vapaamuotoiseen reissailuun?

"- Muut menivät uimarannoille. Minä en ole käynyt yhdelläkään uimarannalla, kiihtynyt Kiljunen toteaa."

"Kiljunen kertoo tavanneensa matkalla Myanmarin oppositiojohdon Thaimaassa. Sen jälkeen hänellä oli Myanmarissa erilaisia poliitisia tapaamisia. Bhutanissa hän sanoo tavanneensa koko valtionjohdon kuningasta lukuun ottamatta.

Sunnuntaina hän on vielä aikeissa tavata Suomen Intian-suurlähettilään, jolle hän raportoi matkoista."

"- Kerrottiinko sitä, että olen muuten Kazakstanin erityislähettiläs tällä hetkellä? Kerrottiinko sitä, että olin viime vuonna Kreikan hallituksen erityslähettiläs?"

Kimmo saa mielestään sooloilla, koska ei käy räikeästi pelkällä lomalla, vaan "tekemässä politiikkaa". Joku voisi kertoa, mitä nämä satunnaiset tapaamiset sitten oikein tuottavat. Millä tavalla on Suomelle hyödyksi, että kustannamme Kimmon tuonne maailmalle eksoottisia kohteita kiertämään?

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia