Mediavahti mullo.net

7Huh/100

Tiura – osa 2

"Mitä Tiura-kohussa on tähän mennessä tapahtunut?"

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1094508

"Tiura-kohun välitilinpäätös: Eroja, työrauhatoiveita ja selvitysvaatimuksia"

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/175325.shtml

Tiura-tragikomediaa on tarjoiltu joka tuutista. Luikuria lienee lasketeltu puolin ja toisin niin paljon, ettei ihmisiä jaksa enää kiinnostaa, mitä oikeasti tapahtui. Nyt on kysymys enää seurauksista.

Vaikka Merisalo vaikuttaakin kovasti pesunkestävältä keinottelijalta, joka tällaisissa paikoissa osaa varmasti pelata korttinsa oikein, en usko silti hetkeäkään, että Tiura olisi joutunut kaiken tämän keskelle täysin syyttä. Ei, vaikka miten yrittäisi itkuakin tihrustaa. Kataisella oli asiaan osuva kommentti: "Sopan keittäjä selvittäköön asiansa".

On kuitenkin perin outoa, että yksi satunnainen liikemies vaikuttaa näyttelevän isoa roolia Suomen poliittisen kerhon koostamisprosessissa. On aika todennäköistä, että tämä ei ollut mikään yksittäistapaus. Lintukotolaisten on syytä jälleen heräillä todellisuuteen. Se, mitä lobbaus tekee demokratialle, ei näytä täällä yhtään sen nätimmältä kuin muuallakaan maailmassa.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia