Mediavahti mullo.net

28Tam/100

Haiti-keräykset

"Turun Sanomien mukaan esimerkiksi Kirkon Ulkomaanapu maksaa Telia-Soneralle lähes 20 prosenttia puhelimella lahjoitetuista hyväntekeväisyysvaroista. Kirkon Ulkomaanavun mukaan tämä koskee kuitenkin vain Yhteisvastuukeräyksen lahjoituspuheluita. Ulkomaanavun omissa lahjoituspuheluissa kulujen osuus on 15 prosenttia.

Myös SPR ja Unicef ovat solmineet operaattoreiden kanssa sopimuksen, joissa keräysvaroista 10 - 15 prosenttia menee operaattorille niin sanottuna omakustannuskorvauksena."

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/osa_keraysrahoista_paatyy_operaattoreille_1400570.html

Tuleekohan monikaan edes ajatelleeksi, miten iso osa keräysrahoista tipahtaa kyydistä jo kotimaan rajojen sisäpuolella. En tunne puhelinkeräysten teknistä toteutusta, mutta on jotenkin vaikea kuvitella, että niistä koituisi alkuinvestointien ja järjestelmien pystyttämisen jälkeen erityisen paljon jatkuvia kuluja.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia