Mediavahti mullo.net

15Tam/100

”Viherkaupan epäillään sekaantuneen huumerikoksiin”

"Poliisi epäilee, että puutarha-alalla toimivan kauppaketjun taustalla olevat henkilöt ovat syyllistyneet huumerikoksiin. Ketjun liikkeistä on poliisin mukaan välitetty tarvikkeita ja aineita, joilla on kasvatettu huomattavia määriä kannabista.

Viherpeukku-liikkeitä on Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksellä on myös verkkokauppa. Liikkeissä on myyty puutarha-alan tarvikkeita, joita voi käyttää kannabiksen kotiviljelyyn. Poliisi on tutkinut kauppojen toimintaa törkeänä huumausainerikoksen edistämisenä."

http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/viherkaupan-epäillään-sekaantuneen-huumerikoksiin

Aikanaan huumausainelain uudistamisen yhteydessä naureskeltiin, että nytkö kukkaruukkujen ja mullankin myymisestä tulee laitonta. Tässä sitä ollaan.

Kommentit (0) Paluuviitteet (0)

Ei kommentteja.


Jätä kommentti


Ei paluuviitteitä.

Aiheet

Suosituimmat

Arkisto

Linkit

RSS Uutisia